Behandelingen

In mijn praktijk bied ik diverse 1 op 1 behandelingen aan zoals holistische consults, ademsessies (Liquid Breath) en Reiki behandelingen. Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van max. 30 minuten onderzoeken we samen of er een klik is. Na het maken van een afspraak voor een eerste consult ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst (anamnese).

Na het samen bepalen van jouw hulpvraag stel ik een persoonlijk innerlijk reisplan op die volledig is afgestemd op jou. Met een holistische visie kijk ik naar het geheel. Wat zijn jouw persoonlijke omstandigheden? Jouw kernkwaliteiten. Jouw unieke en ware essentie.

En elke behandeling kan anders zijn en is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van mijn holistische gereedschapskist. Dit zijn diverse methodieken en tools, zoals Reiki, Emotional Freedom Technique (EFT), de adem, Sedona-methode, systemisch werk, klankschalen, visualisatie en meer.

Ik bied diverse trajecten aan zodat je je emotionele veerkracht weer kan hervinden en inzicht krijgt hoe je je veerkracht kunt behouden. Je in essentie weer te laten ZIJN. Een traject is een volledig pakket waarbij je ook huiswerkopdrachten en oefeningen mee naar huis krijgt. Ik werk vanuit een oprechte wederzijdse commitment om zo jouw proces optimaal te ondersteunen. En dit alles vanuit liefdevolle Grace

Alles is één en elk mens is uniek!

The circle of breath - the GIFT 55 euro (120 minuten)

Tijdens de CIRCLE OF BREATH AVOND ontvang jij THE GIFT. LIquid Breath® is een ontvangende ademmethode. Voorbij technieken. Uniek is dat Liquid Breath® gaat over je uitademing. Het zacht uitzuchten zonder te ‘doen’ vormt de basis. Je blaast letterlijk fysieke, mentale en emotionele spanning af en reinigt je lichaam daardoor via iedere uitademing op alle holstisch lagen. Zo ontstaat vanzelf een nieuwe inademing. THE GIFT is helend, verzachtend, verlichtend en soms confronterend. De adem volledig te laten ZIJN. Vanuit zachtheid. Yin. Ik nodig je elke keer uit om je adem op een speelse manier te onderzoeken. Je creativiteit van je adem. Waar zit er ruimte? Ruimte voor jou. Door ruimte voor jezelf in te nemen komt er een release. Een diepe zucht…en uiteindelijk...het LOSLATEN…

Liquid Breath - the GIFT 1 op 1 (privé) 111 euro (90 minuten)

Liquid Breath® is een zachte ademmethode waarbij je de focus legt op de uitademing. Vanuit feminine zachtheid. Ben jij er klaar voor om de verbinding met jezelf aan te gaan? Volledig in je lichaam aanwezig te zijn? Een release vanuit zachtheid te ontvangen? Op een diepere laag en op alle holistische niveau’s te ontspannen (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch) en je meer energiek te voelen. De GIFT is een liefdevolle powerBOMB. Volledig te ZIJN met wat is.

Losse Reiki-behandeling 88 euro (75 minuten)

Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel, alles wat is. Ki betekent levensenergie. Tijdens een Reiki-behandeling wordt de universele levensenergie via de handen van de behandelaar aan de cliënt doorgegeven. Tijdens de gehele behandeling blijft de kleding aan. Reiki heeft een holistische werking, het werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Reiki ondersteunt en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Holistisch consult 88 euro (75 minuten)

De term 'holistisch' is afgeleid van het oud-Griekse woord holos, wat 'heelheid' betekent. De holistische benadering gaat ervan uit dat de mens als één geheel benaderd moet worden en dat er niet naar losse delen wordt gekeken, bijvoorbeeld alleen naar iemands ziekte. De mens is een fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze niveaus een verstoring ontstaat, dit invloed heeft op de andere niveaus. Bij het helen van deze verstoring zou er daarom ook aandacht moeten zijn voor alle andere niveaus.

In tegenstelling tot hoe we het soms ervaren, worden klachten en symptomen in de holistische visie dan ook niet als vervelende stoorzenders gezien, maar als waardevolle signalen die aangeven dat er sprake is van een disbalans, op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en/of spiritueel niveau.

Traject Breathing Grace (6 sessies)

Traject Breathing Grace is een traject voor HSP-mensen die herstellende zijn van een burn-out. In totaal 6 sessies van 75-90 minuten waar de adem de rode draad is naar herstel. Adembewustzijn, gronden en lichaamsbewustzijn. Samen bekijken en voelen we vooral wat jij nodig hebt en de frequentie van de sessies. Bij dit traject ontvang je ook twee speciaal voor jou Breathing Grace begeleide meditaties van elk 10 minuten.

Traject Feeling Senang & Grace van 2 maanden

Dit is een uniek intensief 1 op 1 traject waarbij je in 5 consulten (duur 2 maanden) van 75 minuten per consult de tools krijgt aangereikt om je emotionele veerkracht weer terug te krijgen.
Je krijgt om de week een huiswerkopdracht waar je mee aan de slag gaat. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een schrijfopdracht of lichaamsgerichte oefeningen.
Het Feeling Senang & Grace traject is volledig op jou afgestemd met een persoonlijk innerlijk reisplan.

Traject Embody my Inner Senang van 4 maanden

Dit traject gaat nog verder de diepte in. Op alle holistische lagen. Ook dit 1 op 1 traject is transformerend.
In 9 consulten van 75 minuten per consult krijg je alle tools aangereikt om je emotionele veerkracht weer terug te krijgen en te behouden. Samen onderzoeken we wat jouw hulpvraag is door middel van een uitgebreide anamnese en schaalwandelen. Schaalwandelen is een prachtige holistische oplossingsgerichte methodiek om in te zetten. Je start met een 0-punt meting, het NU. Via een aantal stappen ga je naar de gewenste situatie. Hoe het voelt om je hartsverlangen te leven? Je hoogste potentieel.

Je krijgt om de week een huiswerkopdracht waar je mee aan de slag gaat. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een schrijfopdracht of lichaamsgerichte oefeningen.

Het Embody my Inner Senang traject is volledig op jou afgestemd met een persoonlijk innerlijk reisplan.
Gedurende jouw traject mag je eenmalig GRATIS deelnemen aan een groepscacaoceremonie.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W.
Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Op alle behandelingen en coaching zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.