TAKE A BREAK-sessie – It’s just one breath away

Gedurende de dag krijgen we te maken met allerlei prikkels van buitenaf. We rennen van overleg naar overleg, deadlines die gehaald moeten worden en een overvolle mailbox. Of we zijn de hele dag bezig om met hart en ziel voor anderen te zorgen. Ons werk is uitdagender dan ooit en er is nauwelijks ruimte en tijd om op adem te komen. Ons hoofd zit vol. Ofwel, met andere woorden, we zijn een wandelend hoofd geworden. We zijn helemaal niet bezig met hoe we daadwerkelijk in ons vel zitten.

Jaarlijks vallen werknemers uit door o.a. werkdruk. Een goede balans tussen werk en privé is verstoord. De werknemer kan daardoor minder efficiënt en productief zijn. Soms kan dit leiden tot langdurig ziekteverzuim, zoals een burn-out.

Grace van Senang by Grace komt voor een TAKE A BREAK-sessie van 30 minuten naar jouw organisatie/bedrijf toe. Tijdens de TAKE A BREAK-sessie begeleidt Grace op een zachte manier medewerkers om lichaamsbewust te zijn, beide voeten stevig op de grond in het hier en nu te zetten, mindful naar binnen te keren en de ademhaling te observeren. Elke sessie zal een andere focus hebben, en is gericht op lichaamsbewustZIJN.

Na een TAKE A BREAK-sessie ervaren mensen minder stress, een hoger concentratieevermogen en meer werkplezier. Ook ervaren medewerkers meer rust en staan ze meer in hun kracht. Het is van belang om begeleide sessies te geven i.p.v. bijvoorbeeld een eenmalige mindfultraining voor medewerkers. Vaak vinden mensen het lastig om meditatie/mindful oefeningen in hun dagelijkse leven te implementeren. Door samen met collega’s op regelmatige basis een TAKE A BREAK te hebben zorgt het ook voor verbinding met elkaar.

Werkgevers zijn steeds meer bereid om hun verantwoording te nemen en te investeren in hun medewerkers en een TAKE A BREAK als extra work benefit te verlenen. Neem jij als werkgever de verantwoording om goed voor je medewerkers te zorgen? Wil je je medewerkers met hun collega’s contact laten maken? Van hoofd naar lijf en volledig aanwezig te zijn in het hier en nu?

Naast de (2-)wekelijkse/maandelijkse sessies geef ik ook ademworkshops aan medewerkers in bedrijven/organisaties. De workshop is vooral een feeling practise. Ik start met een intro over de adem en vervolgens ademen we verschillende ademtechnieken en -methodes samen en krijg je alle tools aangereikt om de oefeningen ook thuis te doen. Mocht er 1 op 1 (adem)begeleiding nodig zijn vanwege langdurig uitval van een medewerker is dat ook mogelijk. Voor bedrijven/organisaties bied ik ook voordelige 1 op 1 trajecten aan voor medewerkers.

Voordelen voor uw werknemers:
- Vermindert stress
- Creatiever
- Meer plezier in het werk
- Op de werkplek zelf
- Begeleide mindfulness op jouw werkplek
- In de voormiddag, lunchpauze of namiddag (op basis van beschikbaarheid)
- Verschillende vormen mogelijk (abonnement / strippenkaart / losse sessies)

Ik kom graag een keer persoonlijk kennismaken en een GRATIS TAKE A BREAK SESSIE ter waarde van 175 euro van 30 minuten geven. Na de gratis sessie kunnen we de mogelijkheden bespreken voor het afsluiten van een abonnement van 6 of 12 maanden, een strippenkaart van 5 of 10 sessies of een aantal losse sessies boeken.

Stuur een bericht naar info@senangbygrace.nl met als onderwerp info en ik neem z.s.m. contact op.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.
Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Op alle behandelingen en coaching zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.